Veel gestelde vragen

Vakantie op de veluwe

De basisprijzen die voor de Vakantiebungalows gelden zijn inclusief 2 personen. Bij een verblijf van meer dan 2 personen rekenen wij voor de ‘extra’ personen €8 per persoon per nacht. Dit geldt ook voor logés. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis.

In dit veld vult u het totale aantal personen in die in de Vakantiebungalow gaan verblijven en ouder dan 3 jaar zijn.

Bij het onderdeel Artikelen (3e stap in het Online Boeken), kunt het aantal kinderen tot 3 jaar invullen.

U bent van harte welkom om 1 nacht in een Vakantiebungalow te verblijven. Echter het minimale aantal te boeken nachten is 2. U bepaald natuurlijk helemaal zelf of u de avond voor de 2e nacht alvast naar huis gaat.

Bij de basishuurprijs is inbegrepen: complete lakensets (dekbedhoes, hoeslaken, kussensloop), keukenpakket (keukenhanddoek en theedoek), servicepakket (rol toiletpapier, afwasborstel, sachet afwasmiddel, schuurspons, vaatdoek, dweil, vuilniszak, pedaalemmerzak, lucifers), nutsvoorzieningen (gas, water en licht), eindschoonmaak, reserveringskosten, toeristenbelasting, parkkosten op basis van 2 personen, tevens gebruik van de parkeerplaats bij de bungalow en opgemaakte bedden bij aankomst.

U kunt nu al direct diverse handige extra’s meeboeken bij het maken van uw online reservering. Onderstaand hebben we ze voor u op een rijtje gezet.

 • Handdoekenpakket: 1 handdoek, 1 badlaken, 1 washandje voor €4,50
 • Kinderstoel:
  Bij een verblijf t/m 4 nachten: €5,00

  Bij een verblijf van 5 nachten: €7,00

  Bij een verblijf van 6 nachten: €9,00

  Bij een verblijf van 7 nachten: €10,00

 • Ledikantje inclusief matras:

  Bij een verblijf t/m 4 nachten: €7,50

  Bij een verblijf van 5 t/m 7 nachten: €12,50

  S.v.p. beddengoed voor het ledikantje zelf meenemen.

 • Box inclusief boxkleed:

  Bij een verblijf t/m 4 nachten: €7,50

  Bij een verblijf van 5 nachten: €9,50

  Bij een verblijf van 6 nachten: €11,50

  Bij een verblijf van 7 nachten: €12,50

 • Hond: Ook uw hond is van harte welkom bij Vakantiebungalow Nunspeet. De kosten voor de hond bedragen €4,00 per hond per nacht. Let op: honden dienen aangelijnd te worden op het park.

Vakantiebungalow Nunspeet maakt gebruik van het Wi-Fi-netwerk op het park. U kunt hiervoor bij aankomst zelf een ticket naar keuze aanschaffen bij de receptie. Het ticket is te gebruiken voor twee apparaten.

Tarieven 2018:
1 uur € 2,50
1 dag € 5,00
3 dagen € 10,00
5 dagen € 13,50
1 week € 15,00
2 weken € 20,00
3 weken € 25,00
1 maand € 30,00

Natuurlijk is het gezellig om familie of vrienden voor een nacht of meer uit te nodigen tijdens uw vakantie bij Vakantiebungalow Nunspeet. Gelieve per mail door te geven hoeveel logées er in de bungalow zullen verblijven en ook het aantal nachten en de data. De kosten voor een logée bedragen €8,00 per persoon per nacht. Uiteraard ontvangt u van ons dan een aangepaste reserveringsbevestiging per e-mail. Wij zullen er voor zorgen dat er voor de logées ook een linnenpakket en uiteraard beddengoed klaar ligt.

Na het ontvangen van de reserveringsbevestiging dient de eerste helft van het totale factuurbedrag binnen een week te zijn voldaan. Hiermee wordt uw reservering definitief. Het restantbedrag kunt u uiterlijk 2 weken voor aanvang van uw vakantie voldoen.

Uw accommodatie is tot uw beschikking vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst.

Op uw vertrekdag dient u de vakantiebungalow om uiterlijk 10.00 uur te hebben verlaten.

Jazeker! Ook uw hond is van harte welkom in onze bungalows. Het tarief voor honden is €4,50 per hond per nacht. U kunt aangeven dat en hoeveel honden u meeneemt tijdens het Online Boeken bij de stap Artikelen. Wij hanteren geen maximum qua aantal honden. Alles is bespreekbaar in overleg met ons.

Onze bungalows zijn niet specifiek ingericht voor mindervaliden. Mocht u vragen hebben hierover, kunt u ons natuurlijk altijd een mail sturen.

Corona-update: Boek nu en betaal of
annuleer 2 weken voor aankomst

Nog vragen?

Boek nu en betaal of annuleer gratis 2 weken voor aankomst!

Direct boeken

Wil jij meer weten over Vakantiebungalow Nunspeet?