Over ons

Vakantie op de veluwe

De gezichten achter Vakantiebungalow Nunspeet zijn wij: Joël en Rosalie Verhoef. Gelukkig getrouwd sinds 2002 en inmiddels de trotse papa en mama van twee stoere boys: James en Eden. De lieve Berners Cadeau en Martello maken ons gezinnetje compleet!

Sinds 2006 verhuren wij al met veel plezier twee prachtige vakantiebungalows met volledig omheinde tuin op Recreatiepark De Witte Wieven in Nunspeet. Inmiddels weten heel veel terugkerende en nieuwe gasten deze bungalows met bosrijke ligging te vinden. Zo leuk om te merken dat de ‘personal touch’ in de smaakvolle inrichting van de bungalows ontzettend gewaardeerd wordt door onze gasten. Ook het stukje aandacht en service van ons als eigenaren voor onze gasten wordt opgemerkt en maakt het verschil zo krijgen wij terug in de evaluaties. In 2017 hebben wij onze verhuuraccommodaties uitgebreid met luxe ingerichte Safaritenten, oftewel Glamping Nunspeet  was een feit!

Onze missie: U een fantastische en onvergetelijke vakantie te bezorgen in een complete en sfeervolle ingerichte Vakantiebungalow.

De missie van Vakantiebungalow Nunspeet is om u een fantastische en onvergetelijke vakantie te bezorgen in een complete en sfeervolle Vakantiebungalow die het beste bij u past! Uniek is dat bij al onze accommodaties uw hond van harte welkom is. Ook kunt u uw paard meenemen op vakantie, want er is een manege met vakantiestalling op het park. Tip: Bekijk het fotoalbum van onze Kidsbungalow: een echte aanrader! Op zoek naar een ontspannen en fijne vakantie in een heerlijke Vakantiebungalow met volledig omheinde tuin op de Veluwe? Wacht niet langer en boek nú uw Bungalow-vakantie bij Vakantiebungalow Nunspeet. Wij zien er naar uit u als gast te mogen verwelkomen!

Vakantiebungalow Nunspeet en https://www.glampingnunspeet.nl zijn onderdeel van VakantieGevoel Veluwe V.O.F.

Ons gezin

Ons gezin

Met veel plezier stellen wij alles in het werk om u een ontspannen en heerlijke vakantie te bezorgen!

Onze Berners Cadeau (oma) en Martello (kleinzoon)

Onze Berners Cadeau (oma) en Martello (kleinzoon)

Als hondenbezitters begrijpen wij als geen ander het belang van een goed omheinde tuin

Corona-update: Boek nu en betaal of
annuleer 2 weken voor aankomst

Nog vragen?

Boek nu en betaal of annuleer gratis 2 weken voor aankomst!

Direct boeken

Wil jij meer weten over Vakantiebungalow Nunspeet?